زبان EN AR
  • تاریخ انتشار : 1403/02/22 - 12:50
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 61
معاونت آموزشی دانشگاه برگزار کرد؛

جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه با حضور معاون آموزشی دانشگاه و مدیران تحصیلات تکمیلی دانشکده ها

جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه با حضور دکتر ممتاز معاون آموزشی دانشگاه و مدیران تحصیلات تکمیلی دانشکده ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه با حضور دکتر ممتاز معاون آموزشی دانشگاه و مدیران تحصیلات تکمیلی دانشکده ها  برگزار شد.

در این جلسه آقای دکتر ممتاز به ضرورت حرکت دانشگاه به سمت طرح های فناورانه و محصول محور اشاره نمودند و تاکید کردند باید مسیر این طرح ها به گونه ای هموار شود که اعضای هیئت علمی و دانشجویان حمایت دانشگاه از طرح هایشان را احساس کنند.  ایشان در ادامه افزودند ما انتظار داریم تا آخر شهریور ماه امسال هر دانشکده حداقل یک طرح فناورانه ارائه دهد.

آقای دکتر سلیمانی مدیر توسعه فناوری دانشگاه و رئیس پارک علم و فناوری سلامت  درباره ایجاد شیوه نامه و نقشه راه " ایده تا محصول تجاری"  توضیح دادند و اضافه کردند با توجه به شعار سال "جهش تولید با مشارکت مردم" میتوانیم از ظرفیت دانشجویان به عنوان مشارکت مردمی در تولید ثروت با استفاده از طرح های فناورانه استفاده کنیم.

در ادامه جلسه موضوع خوابگاه های دانشجویی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانشجویان متاهل مورد بررسی قرار گرفت. در این جلسه آقای دکتر ممتاز  تاکید کردند با توجه به اهمیت این موضوع، لازم است در جلسات آتی  از نماینده معاونت دانشجویی دانشگاه دعوت به عمل آید تا موضوع به صورت تخصصی مورد بررسی قرار گیرد.

در این جلسه دوازده دستور کار  شورا بررسی و نتیجه به منظور اجرایی شدن به تصویب اعضا رسید.
    • گروه خبری : معاونت آموزشی
    واحد خبر معاونت آموزشی